sicher ist sicher > Aktualności > Bez kategorii > De boardroom dynamiek houding, gedrag, openhartigheid en inspectie Checklist | Board management software

De boardroom dynamiek houding, gedrag, openhartigheid en inspectie Checklist | Board management software

Visualiseer beslist bestuurskamer globaal een uur vóór een bestuursvergadering. Er is een lange, ovale tafel. Elke directeur wacht beslist goed georganiseerde stapel rapporten. Koffie ben aan u brouwen, een Deense ben uitgepakt. Het is stil. Een heleboel is klaar om bij gaan. Visualiseer nu enigszins er gebeurt als de deur opengaat. Terwijl iedere persoon binnenkomt, verandert de chemie met de ruimte. Sommige brengen een voordat de hand liggende energie. Anderen brengen beslist ingetogen kalmte. Sommigen lichten de ruimte op. Anderen kunnen de uitzetten. Hoewel de aanwezigheid of afwezigheid van dezelfde persoon dezelfde belangrijke invloed kan bezitten op de dynamiek van de boardroom, is iedere board beslist sociale onderneming die de collectieve gezicht van haar leden op zich neemt. Verder heeft iedereen beslist rol te spelen – en hoedanig deze onderdelen spelen, hangt af van immateriële dingen in de boardroom die niets kunnen word aangeraakt, maar die zeker voelbaar bestaan. Tezamen genomen kunnen die immateriële aangelegenheden een bord op beslist van een twee paden nemen. Een bord karaf vastlopen plus zijn wielen draaien. Ofwel een board kan meer grip brengen door het ABC van corporate governance erbij herkennen plus te administreren. Van directeuren en leidinggevenden tot stakeholders en consumenten, vrijwel allemaal is op de een of meerdere manier geraakt door het overwegingen van het bestuur van een bedrijf. Nu is daarginds veel erbij overleggen. Een dynamische krachten van globalisering, technologie en demografie en een moeilijk economisch weer zijn samengekomen om het handelswereld drastisch te hervormen. Ik ben er maar van overtuigd dat de besturen betreffende vandaag het uitdagingen betreffende onze spoedig veranderende zakelijke omgeving u hoofd beheersen bieden sinds enkele bijzonder dynamische krachten samen erbij brengen – de ‚ABC’s van corporate governance‘.

board meeting software

Boardroom (vergaderruimte) Checklist aan inspectie & Virtual boardroom

 • Zijn meubels en apparatuur kompleet functioneel en in juiste staat?
 • Zijn jaloezieën en gordijnen volledig functioneel en boven goede positie?
 • Bestaan toegang en uittredingen onbelemmerd?
 • Worden afvalcontainers geleverd en geleegd?
 • Zijn de limieten voor kamerbezetting en veilige zitplaatsen bekend?
 • Houdt de stoelentelling binnen een bezettingsgrens betreffende de ruimte?
 • Zijn er licht verkeerd geplaatste / kapotte / losse / niet-plaats lensdeksels of plafondtegels?
 • Zijn plafondtegels vrij betreffende water boardroom meeting plus / of roestvlekken en / of overmatig vuil?
 • Bestaan muren, vloeren, plafonds plus / ofwel vloerbedekkingen boven goede staat?
 • Zijn het tapijt in goede staat plus niet beroerd versleten ofwel gescheurd?
 • Zijn hangende kasten, alleenstaande boekenkasten en aan de muur bevestigde planken bevestigd aan het bouwoppervlakken vanwege te gezicht dat ze omvallen?
 • Worden verlengsnoeren gebruikt wanneer een permanente oplossing vanwege een gebrek aan stopcontacten? (Neem contact op aan de helpdesk van Facility en gelegenheid een serviceaanvraag als daarginds meer verkooppunten nodig zijn).
 • Zijn de koorden en pluggen in juiste staat?
 • Zijn deuren van hout, wanden, plafonds of tapijten vrij betreffende elektriciteitskabels?
 • Zijn er multi-outletstrips aangesloten op verschillende multi-outletstrips? Alsof zijn eventuele verlengsnoeren aangesloten op verschillende verlengsnoeren?
 • Weergeven elektrische apparaten ondertekenen van oververhitting? (dwz snoeren of apparatuur mogen niets heet aanvoelen)
 • Zijn er sprake van overmatige opslag met brandbare spullen? (bijv. papier, hout, enzovoort. )

Copyright 2019 Versicherungsfachmann Bogdan Skaba
Alle Rechte vorbehalten.

Webdesign: dobrepiksele